X

Polja označena zvezdicom (*) su obavezna

X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

Novosti

INK BRUSH BY SENNELIER

Objavljeno: 27.07.2021

Sennelier je lansirao novu paletu brush inkova koji se mogu razblažiti u vodi. U pitanju je četkica sa mastilom koju je dizajnirao Ives-Marie Salanson, umetnilčki direktor Sennelier-a, a inovativna je na mnogo načina:

Prva velika inovacija je sam vrh koji nije od sundjera kao što je to slučaj kod markera već je prava četka sastavljena od sintetičkih vlakana. Zahvaljujući pravim vlaknima primena boje je bliska akvarelu, boja je fluidnija I konstantna. Lako se stvaraju izuzetno fine linije do vrlo širokih linija sa neprekidnim protokom mastila I to samo promenom pritiska vrha na papir.

Druga velika inovacija je sama formula koja je na bazi pigmenta I ekoloski je prihvatljiva. 24 od 36 boja su iz Sennelier-ovog asortimana „La Petite Akuarelle“. Ink Brush četkica omogućava akvarelistima i ilustratorima da skladno upotpune detalje i istaknu detalje svojih dela u akvarelu.

"Ink Brush" će zbog svega navedenog biti podjednako pogodne za ljubitelje Letteringa, ljubitelje Bullet Journal-a i akvarele.

Podvučeno:

Vrh četke od sintetičkih vlakana

Mastilo koje se razređuje u vodi, ekološki.

Ekskluzivna Sennelier formula

Na bazi pigmenta

24 boje identične bojama asortimana „la Petite Akuarelle“.

12 iridescentnih boja

Precizan vrh, gladak protok

Tanak dizajn, sličan obliku četke