X
X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

Informacije o isporuci

Dostavu vršimo na teritoriji Republike Srbije kurisrskim službama Post Express, Aks i Bex uslugom danas za sutra. Ukoliko se desi da kuriri stignu sa danom ili dva zakašnjenja, molimo Vas za razumevanje!
Vaše kreativne i maštovite porudžbine obrađujemo svakog dana od 8h do 14h, osim vikendom, pa ukoliko ste nešto poručili petkom nakon 14h, subotom ili nedeljom, isporuka će biti izvršena u ponedeljak. Porudžbine primljene nakon 14h se isporučuju narednog radnog dana.

Ukoliko postoji problem oko poručenih količina ili je Vaša porudžbina po nečemu specifična, možete očekivati poziv naših kolega, koji će se oko detalja dogovoriti sa Vama lično.

Naše cene na vebsajtu predstavljaju cenu proizvoda. Fakturisani iznosi se plaćaju kurirskoj službi prilikom dolaska.

Rešili smo da vas obradujemo novim, nižim cenama dostave Ars proizvoda na vaše kućne adrese! Ponuda važi za sve online kupce na www.ars.rs počev od 21.5.2020!

Za pakete u iznosu do 1.500din dostava će vam biti naplaćena 300din, za iznose od 1500-3000din, dostavu ćete platiti 400din bez obzira na količinu robe i težinu paketa!
Za iznose preko 3.000din dostava je besplatna!

Kako ne biste nikada (više) bili svedoci manipulisanja troškovima dostave od strane kurirskih službi, prilikom online kupovine u našoj veb prodavnici, ovo je zvaničan cenovnik dostave.
Minimalni iznos za dostavu online porudžbine je 300din.

Hvala vam što koristite ars online prodavnicu www.ars.rs, bez vas naša priča ne bi postojala! 
Za sve dodatne informacije, na raspolaganju vam je i broj telefona: 025/421-757.

Ostanite zdravi, kreativni i maštoviti!

Vaš ARS