X
X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

ARS d.o.o.

Kreativno i maštovito

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih platana, štafelaja i mdf repromaterijala za dekupaž, uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnika, dečijeg i školskog programa.

Danas zastupamo i distribuiramo na tržitu Srbije i regiona sledeće proizvodjače i brendove: Lefranc& Bourgeois, Winsor & Newton, Sennelier, Raphael, Liquitex, Conte a Paris, Charbonel, Reeves, Snazaroo, Letraset, Decopatch, J.Lalo, Brause, Schut, Magi Wap, Conda, Rayher, Cadence, Colars, Koh-i-nor, Faber Castell... Ponosni smo na našu ponudu i asortiman u kome se pored eksluzivne robe vrhunskih proizvodjača mogu naći i proizvodi prihvatljivi većini naših kupaca.

ARS –ove maloprodajne objekte odlikuju dobro pozicionirani i brendirani lokali, preglednost unutar samog objekta kao i stalnost asortimana.

Rukovodimo se činjenicom da kupac ne kupuje samo proizvod nego i uslugu trgovca. Naš tim čine profesionalni slikari i likovnjaci koji su tu da Vam pruže profesionalno mišljenje i savete.

Naša misija je da svim ljudima koji su kreativni i maštoviti pružimo mogućnost da u našim objektima pronadju sve stvari i materijale koji su im neophodni da se kreativno i maštovito izraze.

Naš cilj je da izađemo u susret svim kupcima pa i najmanjim potrošačima jer nam je svaki kupac važan.

Zato, verujući da je umetnost večna, a život kratak pozivamo sve ljude oko nas da budu kreativni i maštoviti!

 

ARS d.o.o. poseduje standard SRPS ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007

POLITIKA KVALITETA, ŽIVOTNE SREDINE I BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU

ARS” DOO iz Sombora i svi zaposleni opredeljeni su za neprekidno unapređenje integrisanog sistema menadžmenta kvalitetom, životnom sredinom i bezbednošću i zdravljem na radu u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018, u delatnosti proizvodnje i prodaje proizvoda od drvenih materijala za slikarsku i hobi delatnost, te se ovi elementi IMS- a postavljaju kao imperativ pri definisanju politike kvaliteta, životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.

Naša Politika je:

 

Ovakav pristup sa orijentacijom na klijenta, zaposlene i društvenu zajednicu u celini, uz neposredno vrednovanje od strane korisnika, stvara osnove za efikasnije poslovanje i stvaranje materijalne podloge za razvoj „ARS” DOO, Sombor i poboljšanje kvaliteta življenja svih zaposlenih i relevantnih zainteresovanih strana.

U tom smislu se Direktor opredelio za uspostavljanje i primenu sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018 i njihovo kontinuirano poboljšavanje, preuzimajući u tome lidersku ulogu, istovremeno očekujući od svih zaposlenih proaktivan i kreativan doprinos u granicama njihovih ovlašćenja i nadležnosti.

Ostvarivanjem ovako definisane politike ispunjavamo viziju „ARS” DOO, Sombor u unapređenju kvaliteta poslovanja kao i kvaliteta života u okruženju u kome poslujemo, sa tendencijom uvođenja novih pristupa, metodologija i alata, u interesu vlasnika, svih zaposlenih kao i društvene zajednice u celini.

Ova politika je dostupna svim zainteresovanim stranama

Sombor, 03.08.2020.

Jovan Glavonjić
(Direktor)