X

Polja označena zvezdicom (*) su obavezna

X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih platana i štafelaja sertifikovanih FSC™ standardom. FSC™ (FSC™ C150822) garantuje da drvo, koje koristimo u proizvodnji, dolazi isključivo iz održivih šuma! Svojim višedecenijskim iskustvom u poslovanju I kvalitetom u proizvodnji izdvojili smo se na tržištu i uspešno vršimo izvoz na teritoriji Srbije, regiona, Evrope i sveta!

Saznajte više na veb sajtu: www.canvars.net

Direktor "ARS" DOO iz Sombora i svi zaposleni opredeljeni su za neprekidno unapređenje integrisanog sistema menadžmenta kvalitetom, menadžmenta životnom sredinom i bezbednosti i zdravlja na radu u skladu sa zahtevima standarda u delatnosti proizvodnje proizvoda od drvenih materijala za slikarsku i hobi delatnost.


Naša ponuda platana se sastoji od 7 različitih vrsta:

1. CANVARS Premium Blue - Platno pogodno za sve vrste slikarskih tehnika, 100% pamuk, heftano sa strane. Italijansko pamučno srednje grubo platno (380gr) s univerzalnom dvostrukom akrilnom preparaturom , rastegnuto na blind ram od jelovog drveta.

2. CANVARS Premium Cyan - Platno pogodno za sve vrste slikarskih tehnika, 100% pamuk, heftano pozadi. Italijansko pamučno srednje grubo platno (380gr) s univerzalnom dvostrukom akrilnom preparaturom , rastegnuto na blind ram od jelovog drveta.

3. Grande CANVARS - Platno pogodno za sve vrste slikarskih tehnika, 100% pamuk, heftano pozadi. Italijansko pamučno srednje grubo platno (380gr) s univerzalnom dvostrukom akrilnom preparaturom , rastegnuto na deblji blind ram od jelovog drveta.

4. CANVARS Orange Black –  Platno pogodno za sve vrste slikarskih tehnika, 100% pamuk, heftano sa strane. Italijansko pamučno srednje grubo platno (280gr) s univerzalnom dvostrukom akrilnom preparaturom , rastegnuto na blind ram od jelovog drveta.

5. CANVARS  Black –  Platno pogodno za sve vrste slikarskih tehnika, 100% pamuk, heftano sa strane. Italijansko pamučno srednje grubo platno (330gr) s crnom dvostrukom akrilnom preparaturom , rastegnuto na blind ram od jelovog drveta.

6. CANVARS Linen –  Platno pogodno za sve vrste slikarskih tehnika, 100% lan, heftano sa strane. Italijansko laneno platno (330gr) s transparentnom preparaturom , rastegnuto na blind ram od

jelovog drveta.

7. CANVARS Panel – Italijansko 100% pamučno platno (250gr) kaširano na lepenku 2,5mm.

Kod izrade štafelaja koristi se parena bukva zaštićena lanenim uljem. Ponuda podrške platnima koja se može koristiti u prirodi ili ateljeu podrazumeva sledeće tipove štafelaja: Studio, “T”, stoni, deco i tronožac.

 

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu i veleprodajne cene, ne oklevajte da nas kontaktirate na office@ars.rs